Google reviews
5.0/5 uit  175 reviews
Wat klanten zeggen

Reviews

Stephanie
Stephanie
2024-06-21
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap. Het heeft maar 1 dag geduurt in ons geval en we hoefden er ook niet voor thuis te zijn (alleen om Gert-Jan binnen te laten natuurlijk). Heel netjes te werk gegaan en betrouwbaar. Echt een aanrader.
Sylvana Heutink
Sylvana Heutink
2024-06-21
Zoals je in elke review leest, Gertjan is een echte vakman! Hij levert prachtig werk, werkt netjes en heel secuur. Ook denkt Gertjan met je mee, wij wilden heel graag marmerlook stootborden, dit heeft hij kunnen regelen. Ook deze stootborden zijn van topkwaliteit. Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat. Ik kan iedereen Gertjan aanraden voor een traprenovatie.
Andre Pieterse
Andre Pieterse
2024-06-09
Gertjan heeft tot onze volle tevredenheid twee trappen gerenoveerd. Hij werkt snel en heel netjes met respect voor andermans spullen. Gertjan is zeer vriendelijk en heeft heel veel verstand van zijn vak. Wij zouden hem aan ieder aanbevelen. Fam. Pieterse
Fred Bijvoet
Fred Bijvoet
2024-06-08
Klopper traprenovatie is een vakman, die zijn afspraken nakomt. Een aanrader
CJ Amsterdam
CJ Amsterdam
2024-05-24
Betrouwbaar, perfecte planning, flexibel, meedenkend, snel en met een top resultaat. 100% tevreden. Gertjan heeft een top 👌 job gedaan.
Ilona Vrolijk
Ilona Vrolijk
2024-05-21
Ontzettend tevreden over de uitvoering van beide trappen! Gert Jan heeft goed mee gedacht over de kleur opties waar veel keuze in is. Alles is zeer netjes afgewerkt. Gert Jan heeft erg zorgvuldig zijn werk gedaan. + Een hele fijne en snelle communicatie. We raden hem zeker aan.
Colinda Hendriks
Colinda Hendriks
2024-05-17
Onze traprenovatie is vlot verlopen. Gertjan is vriendelijk in de omgang. Via de mail beantwoord hij de vragen en komt graag langs om alles goed uit te leggen. Wij zijn enorm blij met de renovatie, de treden zitten er prachtig in.
Carla Vrijman
Carla Vrijman
2024-05-05
Niks dan lof over Gertjan. Een oude en beschadigde trap is vakkundig verwijderd en vervangen door een prachtig nieuw exemplaar. Tot in de details klopte alles: de aansluitingen met de boven- en benedenvloer en het mooie materiaal. Het is nu weer een sieraad in onze hal. Er werd snel en netjes gewerkt. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een 'trappen-vakman'.
Carlijn
Carlijn
2024-04-14
Een echte vakman die netjes werkt en met je meedenkt. Heel erg blij met het eindresultaat!
Marisca de Freitas Rodrigues
Marisca de Freitas Rodrigues
2024-04-12
onze twee dichte trappen zijn echt heel mooi gemaakt door Gert-Jan Klopper Traprenovatie, en met behulp van zijn collega Sander is de renovatie perfect gedaan, tot in de details heel netjes, 5***** deze heren zijn vakmannen die met een lichtje te zoeken zijn, maar zoek niet verder! Ze hebben best een groot werkgebied, werken schoon en ruimen op, veel mogelijkheden om uit te kiezen, vakwerk! Hartelijke groet,

Meer reviews lezen?

Bekijk alle reviews mét afbeeldingen op Google

Werkwijze

  1. Offerte per e-mail zodat u al een indicatie hebt van wat het gaat kosten.
  2. Afspraak maken om de laatste dingen te bespreken zoals kleur, materiaal, antislip en verdere details.
  3. Na akkoord, datum bespreken
  4. Plaatsing in 1-2 werkdagen

Contact