Google reviews
5.0/5 uit  175 reviews

Polypropyleen traprenovatie

Is uw trap toe aan een frisse make-over zonder gedoe en hoge kosten? Polypropyleen traprenovatie is dé oplossing! Met praktisch gemak en een budgetvriendelijke aanpak geef je uw trap een nieuwe look. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geniet snel van een stijlvolle trap die past bij uw smaak en interieur.

Met Polypropyleen uw trap laten renoveren?

Polypropyleen biedt een scala aan voordelen die het een slimme keuze maken voor wie op zoek is naar een goede en betaalbare manier om een trap te laten opknappen. Polypropyleen is een duurzaam en slijtvast product en bovendien erg stroef wat de veiligheid bevorderd tegen het uitglijden op de trap en dit maakt tevens dat er geen antislip strip nodig is. Zo krijgt de trap een nieuwe look en is het een uitstekend product voor de veiligheid voor u zelf.

Vriendelijk in onderhoud

Polypropyleen is een onderhoudsvriendelijk product. U kunt het met een vochtige doek afnemen of als het grondig schoongemaakt moet worden kan dit ook doormiddel van schoonmaakmiddelen 

De diversiteit aan kleuren en afwerking geeft je de vrijheid om de trap aan te passen aan je persoonlijke stijl. Bovendien is de installatie snel en efficiënt, waardoor u tussen de 1 en 3 dagen kunt genieten van een of 2  vernieuwde trappen zonder ingrijpende verbouwingen. Kortom, polypropyleen traprenovatie combineert betaalbaarheid en duurzaamheid op een aantrekkelijke manier.

Voorbeelden van polypropyleen traprenovatie

Wilt u meer weten wat er mogelijk is?

Werkwijze

  1. Offerte per e-mail zodat u al een indicatie hebt van wat het gaat kosten.
  2. Afspraak maken om de laatste dingen te bespreken zoals kleur, materiaal, antislip en verdere details.
  3. Na akkoord, datum bespreken
  4. Plaatsing in 1-2 werkdagen

Contact