Google reviews
5.0/5 uit  175 reviews

Leuningen

De kers op de taart op uw traprenovatie. Een trapleuning staat niet alleen mooi, maar maakt uw trap ook veiliger. Klopper Traprenovatie levert leuningen die voor iedere trap speciaal op maat worden gemaakt.

Ontdek de perfecte leuning voor uw trapbeleving, met een overvloed aan keuzes. Van tijdloos eikenhout tot robuust staal, in diverse vormen en maten zoals vierkant, rechthoekig of rond  en met een scala aan kleuren. Laat uw trapleuning een verlengstuk zijn van uw stijl en veiligheid, op maat gemaakt om u elke trede te begeleiden en een mooi sluitstuk van de traprenovatie.

Hoogwaardig materiaal

De essentie van onze trapleuningen ligt in de hoogwaardige materialen die we aanbieden, met keuze uit twee voortreffelijke varianten: de warme, natuurlijke uitstraling van eikenhout en de moderne, duurzame allure van gepoedercoat staal. Onze eikenhouten leuningen stralen tijdloze klasse uit, met de unieke textuur en kleurvariaties van dit prachtige hout. Voor wie een eigentijdse touch verkiest, biedt ons assortiment gepoedercoat stalen leuningen een strak en stijlvol alternatief, met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren die perfect passen bij de esthetiek van jouw trap en interieur. Bovendien bieden we de mogelijkheid om leuningen in allerlei bochten te buigen zodat elke trap uniek en perfect op maat is voor uw ruimte en stijlvoorkeuren. Als u al leuningen heeft hangen en u wilt nieuwe leuningen precies op de zelfde plek zodat u niet met gaten in de muur zit dan bent u ook bij Klopper Traprenovatie op het juiste adres want ook dit kunnen we speciaal op maat leveren en monteren.

Geleverde leuningen

Selecteer op

Ons uitgebreid aanbod in

Leuning mogelijkheden

Eikenhouten leuningen

Ontdek de tijdloze allure van onze eikenhouten leuningen, met een natuurlijke uitstraling

Zwart stalen leuningen

Geef je trap een moderne twist met onze zwart gepoedercoate stalen leuningen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Werkwijze

  1. Offerte per e-mail zodat u al een indicatie hebt van wat het gaat kosten.
  2. Afspraak maken om de laatste dingen te bespreken zoals kleur, materiaal, antislip en verdere details.
  3. Na akkoord, datum bespreken
  4. Plaatsing in 1-2 werkdagen

Contact